Službene stranice grada Sinja

Sinjska alkaGospa sinjskaGradovi prijateljiProjekti Grada SinjaSavjetovanjaKrediti, potpore, sredstvaOdbor za prevenciju kriminalitetaSavjet mladihObavijesti o nepropisno odbačenom otpadu
  Traži


 

 
 PRATIMO ZA VAS 
krediti 
bespovratna sredstva
 potpore

Sportski Klubovi i Udruge

Nogometni klub “Junak”
natječe se u 2.Hrvatskoj nogometnoj ligi. Broji oko 200 registriranih igrača raspoređenih u kategorijama: pred-natjecatelji, pioniri, kadeti, juniori i seniori.

Nogometni klub “Glavice”
natječe se u 4. Hrvatskoj nogometnoj ligi-Sjever. Broji oko 100 registriranih igrača okupljenih u kategorijama:  pred-natjecatelji, pioniri, kadeti i seniori.

Nogometni klub “Tekstilac”
natječe se u Županijskoj nogometnoj ligi. Broji oko 150 registriranih igrača okupljenih u svim kategorijama:  pred-natjecatelji, pioniri, kadeti, juniori, seniori i veterani.

Košarkaški klub “Alkar”
natječe se u A1 Hrvatskoj košarkaškoj ligi-Ožujsko. Broji oko 120 registriranih igrača u kategorijama:  pred-natjecatelji, pioniri, kadeti, juniori i seniori. Pri klubu djeluje i Škola košarke za rad s djecom i mladima.

Ženski rukometni klub “Sinj”
ženski rukometni klub koji se natječe u 2 Hrvatskoj rukometnoj ligi – Jug. Broji oko 90 registriranih igračica podjeljenih u 4 uzrasne kategorije i to: seniorke, mlade kadetkinje, kadetkinje i škola rukometa.

Atletski klub Sinj 
natječe se u 1. Hrvatskoj atletskoj ligi, a temeljni rad je na srednjim i dugim prugama u čemu su ostvareni izuzetni rezultate, postali su višestruki prvaci države u raznim kategorijama. Broji 40 stalnih članova natjecatelja i oko 100 članova rekreativaca.

Udruga za mali nogomet  "Sinj "
je krovna rekreativno-športsko-natjecateljska udruga koja okuplja 12 ekipa u ligi malog nogometa grada Sinja. Održava tradiciju velikog Božično-novogodišnjeg turnira.

Društvo za športsku rekreaciju Sinj
obavlja športsko-rekreacijsku aktivnosti za sve uzraste. Okuplja 250 članova.
Konjički klub “Alkar”
član je Hrvatskog konjičkog saveza. Okuplja 85 članova koji uz postignute rezultate na natjecanjima širom Hrvatske čuva i tradiciju konjogojstva i konjičkog športa u Sinju.

Konjički klub "Alamo"
Klub okuplja 100 članova Upisan je u Registar udruga RH dana 19.svibnja 2005.g. Sve djelatnosti Kluba odvijaju se pod vodstvom profesionalnog instruktora jahanja s tridesetogodišnjim iskustvom gosp. Damira Vukasovića, koji je licenciran i od strane Hrvatskog konjičkog saveza.

Planinarsko društvo “Svilaja”
broji 120 aktivnih članova, ljubitelja prirode. Organizirani su u 5 sekcija. Ove godine planiraju završiti izgradnju Planinarskog doma.

Ragbi klub “Sinj”
natječe se u B-ligi skupina-Dalmacija. Okuplja oko 70 članova, a posebno se ističe u radu s mlađim kategorijama.

Kuglački klub “Sinj”
udruga koja se natječe se u regionalnoj ligi. Broji oko 30 članova svih uzrasta.
Aero klub “Sinj”
provodi izobrazbu mladih padobranaca, pilota jedriličara, pilota motornog zrakoplovstva, tečaj za modelarne početnike i naprednije modelare.
Rukometni klub “Kamičak”
muški rukometni klub koji senatječe u 2.Hrvatskoj rukometnoj ligi-Jug. Broji oko 80 članova podijeljenih u 3 uzrasne kategorije: mlađi kadeti, kadeti i seniori. 

Zajednica športskih udruga Grada Sinja
krovna športska udruga kojoj je novi Zakon o športu dao značajnu ulogu s ciljem objedinjavanja svih športskih udruga, te poticanja i promicanja razvoja i športa u svim segmentima. 

Predsjednik: Josip Malbaša
Adresa: Sinj, Dragašev Prolaz 10; Telefon 021 824321; Telefaks 021 824321; web www.zsu-sinj.com

Članovi:
Nogometni klub "JUNAK"
Gimnastički klub "SINJ"
Nogometni klub "GLAVICE"
Aeroklub "SINJ"
Ženski odbojkaški klub "SINJ"
Ragbi klub "SINJ"
Rukometni Klub "KAMIČAK"
Boćarski Klub "PRŽINA"

Ženski odbojkaški klub „Sinj“
osnovan 2000.g. Natječe se u 2. Hrvatskoj odbojkaškoj ligi-Jug. Broji oko 100 igračica organiziranih u četiri kategorije i to: mlade kadetkinje, kadetkinje, juniorke i seniorke.

Ženski rukometni klub „Cetina“
osnovan 2002.g. Natječe se u 2. Hrvatskoj rukometnoj ligi-Jug i uključeni su u natjecanje u Županijskog rukometnog saveza za mlađe kadetkinje. Okuplja oko75 aktivnih igračica podijeljenih u četiri kategorije i to: škola rukometa, kadetkinja i mlađe kadetkinje i seniorke. Pri klubu djeluje i škola rukometa za kategoriju predtakmičara koja okuplja 30 članova. U svom radu klub je počeo i sa formiranjem školskih sekcija pri osnovnim školama.

Športski klub uzgajivača golubova Sinj-1996
osnovan je  1996.godine godine, a okuplja oko 50 članova raznih profila i starosnih skupina, a na športskom polju već nekoliko godina bilježi zapažene rezultate na prvenstvu Hrvatske.

Borilački klub "Tang soo do" 
udruga koja okuplja oko 50 članova uglavnom mladih koji se bave ovom borilačkom vještinom.

Nogometni klub Brnaze
Novoosnovani nogogometni klub koji okuplja oko 50 igrača okupljenih u kategorijama:  pioniri, kadeti i veterani. Rad Nogometnog kluba Brnaze u svojim počecima temeljit će se na najmlađim skupinama djece.

Športsko ribolovno društvo „Cetina“
udruga koja se brine o poribljavanju i očuvanju ljepote i čistoće rijeke Cetine. Okuplja preko 450 članova.
Službeni glasnikGradske komunalne odlukeZnačajni dokumentiGospodarska zona KukuzovacFotogalerijaNatječajiVažni linkoviZaštita i spašavanjeJavna nabavaPravo na pristup informacijamaProračunProstorno planska dokumentacija

Grad Sinj

Dragašev prolaz 24
21230 Sinj

Ured Gradonačelnice:
021/821-081

Radno vrijeme: 7,30 - 15,30
(pauza 11,00 - 11,30)

Stranke se primaju uz prethodnu najavu kod nadležnih pročelnika.

IBAN: HR36 2390 0011 8389 0000 3

Fax: 021/826-591

e-mail: info@sinj.hr

Pošalji upit

Copyright 2008-2011 Grad Sinj