Službene stranice grada Sinja

Sinjska alkaGospa sinjskaGradovi prijateljiProjekti Grada SinjaKrediti, potpore, sredstvaOdbor za prevenciju kriminalitetaSavjet mladihObavijesti o nepropisno odbačenom otpadu
  Traži

Novosti

Ostvarivanje prava na pomoć i isplatu jednokratne gotovinske novčane naknade za kupnju školskih udžbenika

05.09.2017

Dana 05. rujna 2017. godine, Gradonačelnica Grada Sinja, Kristina Križanac donijela je Odluku o  ostvarivanju prava na pomoć i isplatu jednokratne gotovinske novčane naknade za  kupnju školskih  udžbenika. Ovom odlukom, nakon što je Gradsko vijeće Grada Sinja na Izvanrednoj sjednici održanoj dana 04. rujna 2017. godine, usvojilo I. izmjene i dopune Proračuna Grada Sinja za 2017. godinu, omogućena je, bez prilaganja računa za udžbenike,  dodjela financijske pomoći - jednokratne gotovinske novčane naknade za kupnju školskih udžbenika, roditeljima i skrbnicima učenika osnovnih škola od 2. do 8. razreda s prebivalištem na području Grada Sinja, (ako to pravo ne mogu ostvariti po drugoj osnovi) podnošenjem propisanog Zahtjeva koji se može preuzeti ispod ove objave.
Također i učenicima srednjih škola s prebivalištem na području Grada Sinja sufinancirati će se  kupnja školskih udžbenika, shodno pripadajućem imovinskom cenzusu, u skladu s odredbama Odluke.
Roditelji i skrbnici učenika od 2. do 8. razreda osnovnih škola koji su već podnijeli Zahtjev za ostvarivanje prava na pomoć za kupnju udžbenika, nisu obvezni podnositi novi Zahtjev, nego će kao i svi ostali podnositelji zahtjeva prilikom preuzimanja novčane naknade potpisati Izjavu da ne ostvaruju pravo na novčanu naknadu za kupnju obveznih udžbenika po drugoj osnovi.

Odluka

Zahtjev (obrazac) 2-8 razred osnovna škola

Zahtjev (obrazac), srednja škola

Komentari:

Trenutno nema unesenih komentara. Budite prvi i unesite svoj komentar!
Za slanje komentara morate se prijaviti. Prijaviti se možete ovdje
Službeni glasnikGradske komunalne odlukeZnačajni dokumentiGospodarska zona KukuzovacFotogalerijaNatječajiVažni linkoviZaštita i spašavanjeJavna nabavaPravo na pristup informacijamaProračunProstorno planska dokumentacija

Grad Sinj

Dragašev prolaz 24
21230 Sinj

Ured Gradonačelnice:
021/821-081

Radno vrijeme: 7,30 - 15,30
(pauza 11,00 - 11,30)

Stranke se primaju uz prethodnu najavu kod nadležnih pročelnika.

IBAN: HR36 2390 0011 8389 0000 3

Fax: 021/826-591

e-mail: info@sinj.hr

Pošalji upit

Copyright 2008-2011 Grad Sinj