Službene stranice grada Sinja

Sinjska alkaGospa sinjskaGradovi prijateljiProjekti Grada SinjaSavjetovanjaKrediti, potpore, sredstvaOdbor za prevenciju kriminalitetaSavjet mladihObavijesti o nepropisno odbačenom otpadu
  Traži

Novosti

Delegacija Grada Sinja u vukovarskoj Koloni sjećanja

18.11.2017Vukovar je obilježio 26 godina od pada u ruke srpskog agresora nakon najkrvavije bitke Domovinskog rata i tromjesečne opsade. Kao i svake godine, tisuće građana i državne delegacije došle su se pokloniti Gradu heroju i sudjelovati u koloni sjećanja.
Središnja svečanost započela je u 10 sati programom ‘Vukovar – mjesto posebnog pijeteta’ te Kolonom sjećanja od vukovarske ratne bolnice do Memorijalnog groblja žrtava iz Domovinskog rata u kojoj je sudjelovalo oko sto tisuća građana. Među njima bila je delegacija Grada Sinja predvođena gradonačelnicom Kristinom Križanac, zamjenik gradonačelnice Denis Glavan, pročelnica Ankica Panza, kao i brojni stanovnici Cetinskog kraja, hrvatski branitelji, predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata, alkari i alkarski momci, brojne osobe iz kulturnog, sportskog, vjerskog i javnog života s cetinskog područja.
Nakon Kolone sjećanja na Memorijalnom groblju upriličeno je polaganje vijenaca i ruža na grobnice poginulih i ubijenih branitelja i civila. Vijenci su položeni i cvijeće zapaljene i na mjestu masovne grobnice na Ovčari. Kod spomen-obilježja molitvu za žrtve iz Domovinskog rata predvodio je mons. Antun Škvorčević, požeški biskup.

Komentari:

Trenutno nema unesenih komentara. Budite prvi i unesite svoj komentar!
Za slanje komentara morate se prijaviti. Prijaviti se možete ovdje
Službeni glasnikGradske komunalne odlukeZnačajni dokumentiGospodarska zona KukuzovacFotogalerijaNatječajiVažni linkoviZaštita i spašavanjeJavna nabavaPravo na pristup informacijamaProračunProstorno planska dokumentacija

Grad Sinj

Dragašev prolaz 24
21230 Sinj

Ured Gradonačelnice:
021/821-081

Radno vrijeme: 7,30 - 15,30
(pauza 11,00 - 11,30)

Stranke se primaju uz prethodnu najavu kod nadležnih pročelnika.

IBAN: HR36 2390 0011 8389 0000 3

Fax: 021/826-591

e-mail: info@sinj.hr

Pošalji upit

Copyright 2008-2011 Grad Sinj