Službene stranice grada Sinja

Sinjska alkaGospa sinjskaGradovi prijateljiProjekti Grada SinjaKrediti, potpore, sredstvaOdbor za prevenciju kriminalitetaSavjet mladihObavijesti o nepropisno odbačenom otpadu
  Traži

Novosti

KONSTITUIRAJUĆA SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA GRADA SINJA

26.06.2017

Predstojnik Ureda državne uprave u Splitsko-dalmatinskoj županiji, temeljem čl. 87. Zakona o lokalnim izborima sazvao je konstituirajuću sjednicu Gradskog vijeća Grada Sinja za dan 26. lipnja 2017. godine (ponedjeljak) u 17:00 sati. Sjednica će se održati u prostorijama Gradske vijećnice, na adresi Grad Sinj, Dragašev prolaz 24.   Poziv i dnevni red možete pogledati ispod ove objave, a rad Gradskog vijeća u zakazanom terminu može se pratiti i putem live stream prijenosa, na web stranici www.sinj.hr .
 
Poziv i dnevni red.

Ponovna javna rasprava o Studiji o utjecaju na okoliš dalekovoda 2x400 kV Hrvace – Konjsko s rasklopištem TS Hrvace 400/110 kV

26.06.2017

Upravni odjel za komunalne poslove, komunalnu infrastrukturu i zaštitu okoliša Splitsko-dalmatinske županije oglašava ponovnu javnu raspravu o Studiji o utjecaju na okoliš  dalekovoda 2x400 kV Hrvace – Konjsko s rasklopištem TS Hrvace 400/110 kV. Ponovna javna rasprava trajat će 8 dana u vremenu od 03. srpnja 2017. godine do 11. srpnja 2017. godine. Javni uvid u Studiju može se izvršiti radnim danom u vremenu od 8 – 11 sati u prostorijama Općine Hrvace i Grada Sinja. Javno izlaganje održat će se dana 07. srpnja 2017. godine s početkom u 11,00 sati u prostorijama  vijećnice Općine Hrvace. (više …)

Obilježen Dan državnosti

26.06.2017


Dana 25. lipnja 2017. godine, polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća prigodno je obilježen državni blagdan „Dan državnosti“. Ovom prigodom zapaljene su svijeće i položeni vijenci na Spomen obilježju poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu u Spomen parku Hrvatskih branitelja Domovinskog rata. Nakon što je Gradska glazba Sinj intonirala hrvatsku himnu, minutom šutnje je odana počast svim poginulim i preminulim hrvatskim braniteljima,  kao i svima preminulima koji su dali svoj doprinos stvaranju samostalne i neovisne Republike Hrvatske. Molitvu odrješenja za sve poginule i preminule hrvatske branitelje iz Domovinskog rata, za prvog hrvatskog predsjednika dr. Franju Tuđmana i sve preminule koji su dali doprinos stvaranju samostalne i neovisne Republike Hrvatske predvodio je župnik Fra Perica Maslać. Program je nastavljen polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća  ispred  biste prvog predsjednika RH, dr. Franje Tuđmana, na istoimenom gradskom trgu nakon čega se u crkvi Čudotvorne Gospe Sinjske održala Sveta misa zahvalnica za Domovinu, kao i sve poginule i preminule hrvatske branitelje. Vijence su, u ime Grada Sinja, položili gradonačelnica Kristina Križanac i zamjenici gradonačelnice Denis Glavan i  Zlatko Ugrin.

Obilježen Dan antifašističke borbe

26.06.2017


Dana 22. lipnja 2017. godine, Grad Sinj polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća prigodno je obilježio državni blagdan „Dan antifašističke borbe“. Ovom prigodom zapaljene su svijeće i položeni vijenci na Spomen kosturnici palim borcima NOB-a u parku Đardin, a nakon što je Gradska glazba Sinj intonirala hrvatsku himnu, minutom šutnje je odana počast svim poginulim i preminulim pripadnicima antifašističkog pokreta, kao i svim palim žrtvama i stradalima u Drugom svjetskom ratu. Nakon toga su se položili vijenci i zapalile svijeće na Spomen obilježju poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu  u Spomen parku Hrvatskih branitelja Domovinskog rata. Vijence su, u ime Grada Sinja, položili gradonačelnica Kristina Križanac i zamjenici gradonačelnice  Denis Glavan i Zlatko Ugrin.

Čestitka povodom Dana državnosti

25.06.2017

Obilježavajući Dan državnosti, prisjećamo se 25. lipnja 1991. godine, dana kada je Hrvatski sabor donio Deklaraciju o proglašenju samostalne i suverene Republike Hrvatske. Time je uspostavljena hrvatska država, sloboda i demokracija.
Ovaj dan slavimo s osobitim ponosom, prisjećajući se svih onih koji su dali svoje živote za našu slobodu. Uz posebnu zahvalnost i poštovanje svim braniteljima i njihovim obiteljima, koji su dali posebnu žrtvu u stvaranju samostalne Republike Hrvatske, u ime  Grada Sinja i zaposlenika Gradske uprave, svim sugrađankama i sugrađanima, upućujemo iskrene čestitke i želimo sretan Dan državnosti.
 
Gradonačelnica: Kristina Križanac
 
Zamjenici gradonačelnice: Denis Glavan i  Zlatko Ugrin

Čestitka povodom Dana antifašističke borbe

22.06.2017

Obilježavajući Dan antifašističke borbe, prisjećamo se značajne uloge antifašizma u novijoj europskoj povijesti, kao i dana kada su Hrvatski antifašisti vođeni idealom slobode, organizirano krenuli u borbu protiv fašističke okupacije zemlje. Obilježavanje Dana antifašističke borbe doprinos je izgradnji mira u svijetu, razvitku tolerancije i poštivanju sloboda i različitosti svih naroda.
Na današnji dan odajemo i počast svim hrvatskim građanima koji su svojim sudjelovanjem u antifašističkom pokretu, postavili temelje državne suverenosti na kojima je izgrađena i današnja, suvremena i demokratska Hrvatska.
Tim povodom, ispred Grada Sinja i zaposlenika Gradske uprave, svim sugrađankama i sugrađanima, svim građanima Republike Hrvatske čestitamo Dan antifašističke borbe!
 
Gradonačelnica: Kristina Križanac
Zamjenici gradonačelnice: Denis Glavan i  Zlatko Ugrin

OBILJEŽAVANJE DANA ANTIFAŠISTIČKE BORBE I DANA DRŽAVNOSTI

21.06.2017

Dana 22. lipnja (četvrtak) 2017. godine, Grad Sinj polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća prigodno će obilježiti državni blagdan „Dan antifašističke borbe“, dok će  dana 25. lipnja (nedjelja) 2017. godine, isto tako, polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća prigodno obilježiti državni blagdan „Dan državnosti“. Pozive s  Programom obilježavanja, možete preuzeti ispod ove objave.
 
Poziv i program obilježavanja – Dan antifašističke borbe

Poziv i program obilježavanja – Dan državnosti

Nova regulativa o radnom vremenu i uredovnim danima

21.06.2017

Dana 20. lipnja 2017. godine, Gradonačelnica Grada Sinja, Kristina Križanac donijela je  Odluku  o radnom vremenu i uredovnim danima u Gradskoj upravi Grada Sinja,. Odluku možete preuzeti ispod ove objave.
 
Odluka o radnom vremenu i uredovnim danima u Gradskoj upravi Grada Sinja

OBAVIJEST ZAINTERESIRANIM GOSPODARSKIM SUBJEKTIMA

21.06.2017

Sukladno čl. 198. st. 3. zakona o javnoj nabavi (NN 120/16), naručitelj Grad Sinj oglašava prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima prije pokretanja otvorenog postupka javne nabave za radove rekonstrukcije ulica u sklopu Urbanističke cjeline Sinj (Vrlička ulica, Ulica Andrije Kačića Miošića). Savjetovanje traje do 26. lipnja 2017. godine. Primjedbe i prijedlozi dostavljaju se isključivo pisanim potem na e-mail: jelena.kekez@sinj.hr
 
Pripadajuću dokumentaciju možete preuzeti ispod ove objave

Dokumentacija o nabavi CPV 45454000-4

Troškovnik KM-REK

Troškovnik AKM

Troškovnik V-VP

KONSTITUIRAJUĆA SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA GRADA SINJA

20.06.2017

Predstojnik Ureda državne uprave u Splitsko-dalmatinskoj županiji, temeljem čl. 87. Zakona o lokalnim izborima sazvao je konstituirajuću sjednicu Gradskog vijeća Grada Sinja za dan 26. lipnja 2017. godine (ponedjeljak) u 17:00 sati. Sjednica će se održati u prostorijama Gradske vijećnice, na adresi Grad Sinj, Dragašev prolaz 24.

Poziv i dnevni red možete pogledati ovdje.

Stranica: 1 od 117
Službeni glasnikGradske komunalne odlukeZnačajni dokumentiGospodarska zona KukuzovacFotogalerijaNatječajiVažni linkoviZaštita i spašavanjeJavna nabavaPravo na pristup informacijamaProračunProstorno planska dokumentacija

Grad Sinj

Dragašev prolaz 24
21230 Sinj

Ured Gradonačelnice:
021/821-081

Radno vrijeme: 7,30 - 15,30
(pauza 11,00 - 11,30)

Stranke se primaju uz prethodnu najavu kod nadležnih pročelnika.

IBAN: HR36 2390 0011 8389 0000 3

Fax: 021/826-591

e-mail: info@sinj.hr

Pošalji upit

Copyright 2008-2011 Grad Sinj