COVID-19, korištenje posebnog linijskog prijevoza putnika, traže se podaci
23. ožujka 2020.
Potvrđen novi slučaj pojave koronavirusa
24. ožujka 2020.

Izdavanje Propusnica za napuštanje mjesta prebivališta za građane Grada Sinja iz obiteljskih razloga (briga o djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština) u nadležnosti je lokalne samouprave. U tom smislu Stožeru civilne zaštite Grada Sinja podnosi se zahtjev.
Obrazac zahtjeva uredno popunjen može se dostaviti prvenstveno na e-mail adresu: stozerczsinj@sinj.hr ili u posebnim slučajevima uz primjenu svih propisanih zdravstvenih mjera i socijalnog distanciranja, ispred porte na ulazu u zgradu Gradske uprave, Dragašev prolaz 24, svakog dana od 9:00 do 12:00 sati, gdje će građani zahtjeve odlagati u za to posebno pripravljenoj kutiji.
S navedene e-mail adrese podnositeljima zahtjeva u digitalnom obliku će se vratiti skenirana propusnica. Izvornici se iznimno predižu osobno na adresi Grada Sinja, isključivo uz prethodnu telefonsku najavu na dežurni mobitel broj: 099 6610 592 , gdje se mogu dobiti i druge potrebne informacije.
Zahtjevi će biti odobreni u najkraćem roku.
Svi ostali razlozi napuštanja prebivališta regulirani su Odlukom, te nisu u nadležnosti lokalne samouprave i Stožera civilne zaštite Grada Sinja, nego odgovorne osobe u pravnoj osobi i izabranog liječnika osobne medicine.

Odgovori

Skip to content