Turistička zajednica grada Sinja – Bagatelna nabava, Poziv za dostavu ponuda za nabavu usluge oglašavanja putem Jumbo plakata (billborda) i svjetlećih reklama (cityl light)
29. kolovoza 2018.
7. Tematska (izvanredna) sjednica Gradskog vijeća Grada Sinja
30. kolovoza 2018.

U sinjskoj Gradskoj vijećnici danas, 29. kolovoza održan je sastanak u okviru B2B studijske posjete poduzetnica Republike Makedonije.

Poduzetnice iz Makedonija primila je gradonačelnica Sinja Kristina Križanac, a sastanku su nazočile i načelnica Općine Kijevo Lidija Slavić, predstavnice Klastera žena poduzetnica RH, Poduzetnički centar Sinj, GTF-Inicijativa za održivi rast te 5 mladih poduzetnica s područja Grada Sinja i Cetinske krajine koje uspješno vode svoje tvrtke.

Na sastanku su poduzetnice izmijenile svoja iskustva i dogovorile daljnju suradnju, te su upoznate s projektima i poviješću Grada Sinja. Nakon sastanka posjetile su Svetište Gospe Sinjske, gdje ih je primio župnik fra Perica Maslać, koji ih je upoznao s poviješću Svetišta i njegovim značajem za Grad Sinj.

Nakon Sinja, poduzetnice će održati sastanak u Splitu, u HGK – Županijskoj komori Split, s predstavnicima Gospodarske komore i Udrugom poslovnih žena Krug.

U okviru svog studijskog posjeta Hrvatskoj, poduzetnice iz Makedonije su osim Sinja i Splita, posjetile gradove Vukovar i Zagreb, a sutra će biti u Dubrovniku. Ovaj projekt provodi se u suradnji s GTF-om iz Zagreb