Potvrđen još jedan slučaj zaraze koronavirusom na području Grada Sinja
30. ožujka 2020.
Na području Grada Sinja nema novooboljelih
31. ožujka 2020.

Tijekom popodneva Stožeru civilne zaštite Grada Sinja iz Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko dalmatinske županije i Županijskog stožera CZ javljeno je kako na današnji dan ipak nema novooboljelih s područja Grada Sinja. Tako se informacija koja je jutros objavljena od strane Županijskog stožera civilne zaštite pokazalo netočnom, a do saznanja o tome je došlo nakon usklađenja pristiglih podatka u sustavu, gdje je jedna osoba s pozitivnim uzorkom dva puta navedena u sustavu kao oboljela osoba, a radi se konkretno o osobi s područja Sinja.
U svakom slučaju najvažnije je da na području Sinja na današnji dan nema novo zaraženih, te se broj oboljelih i dalje zadržao na troje naših sugrađana.
Epidemiolozima i zdravstvenim djelatnicima dajemo punu i podršku i zahvalu na svemu što rade u ovim zahtjevnim i kriznim trenutcima, a Sinjski stožer i nadalje će pravovremeno informirati javnost, te će sve podatke i nadalje javno i transparentno objavljivati onako kako budu pristizali bilo od epidemiološke službe bilo od hijerarhijski nadređenih Stožera.

Odgovori

Skip to content