logo_gradSinj_naslovna
Grad Sinj otvara savjetovanje s javnošću oko prijedloga Izmjene i dopune Programa javnih potreba u sportu Grada Sinja za 2019. godinu s projekcijom za 2020. i 2021. godinu
27. studenoga 2019.
Advent u Sinju 2019.
28. studenoga 2019.

Analitičko-bonitetna kuća Bisnode HR u suradnji s Gradom Sinjom dana 28.11.2019. godine u Galeriji Sikirica u Sinju održala je poslovni susret na temu bonitetna izvrsnost. Susret je pozdravnim govorom otvorila gradonačelnica Sinja Kristina Križanac, a posvećen je bonitetno izvrsnim trvtkama kao najznačajnijim akterima razvoja gospodarstva regije u kojoj posluju.
Cilj ovog susreta je bio predstaviti najbolji dio gospodarstva grada Sinja i Splitsko – dalmatinske županije. Predstavnicima bonitetno izvrsnih tvrtki uručen je i certifikat bonitetne izvrsnosti za zasluženu potvrdu izvrsnog i kvalitetnog rada tvrtke, koja će ih označiti kao odgovorne i poželjne poslovne partnere, ne samo u domaćoj poslovnoj javnosti, već i na tržištu Europske unije. Među brojnim prisutnima certifikat su primile i tvrtke iz Sinja, a to su Poduzetnički centar Sinj i Centar za obrazovanje odraslih Semafor.