Novih pet investitora u Gospodarskoj zoni Kukuzovac – Sinj
7. veljače 2013.
Sinj – partner u utrci za Europsku prijestolnicu kulture 2020.
18. veljače 2013.

U utorak, dana 19. veljače 2013.g. započinje isplata novčane pomoći onim poljoprivrednicima koji  imaju prijavljenu i utvrđenu štetu od suše na poljoprivrednim kulturama, a isplata će se vršiti do 22. veljače 2013. godine u Upravnom odjelu za financije Grada Sinja (računovodstvo). 

Tijekom protekle 2012. godine, šire područje Grada Sinja pretrpjelo je štete uzrokovane sušom i visokim temperaturama. Povjerenstvo za procjenu štete od elementarne nepogode Grada Sinja, zaprimilo je ukupno 95 valjanih prijava građana o nastaloj šteti na poljoprivrednim kulturama.

Župan Splitsko-dalmatinske županije proglasio je elementarnu nepogodu na području Grada Sinja, te je Gradu Sinju dodijelio jednokratnu novčanu pomoć za ublažavanje posljedica štete u iznosu od 97.226,00 kn, koja je sukladno prijavljenoj i procijenjenoj šteti raspodijeljena oštećenim poljoprivrednicima. 

Pozivaju se poljoprivrednici koji su prijavili štetu od suše, da uz predočenje osobne iskaznice predignu novčanu naknadu za ublažavanje štete od elementarne nepogode suše.

Odgovori

Skip to content