PRIOPĆENJE SCZ SDŽ 25.5.2020.
25. svibnja 2020.
PRIOPĆENJE SCZ SDŽ 26.5.2020
26. svibnja 2020.

Danas, 25. svibnja 2020. gradonačelnica Grada Sinja Kristina Križanac održala je sastanak s predsjednikom Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Split gosp. Jozom Tomašem na temu predstavljanja Kataloga hrvatskih proizvoda.


Naime, radi se o Kataloga u kojem je dostupno gotovo 3.600 vrhunskih proizvoda, većinom vezanih uz izgradnju i opremanje objekata te je idealna prilika da se okrenemo domaćoj proizvodnji. Uz građevinske proizvode, u Katalogu su zastupljeni i poljoprivredno-prehrambeni proizvodi što omogućuje bolje upoznavanje s domaćom ponudom te time potičemo kupnju hrvatskih, domaćih proizvoda.


Pozivamo i naše sugrađane da poprate online Katalog kao gospodarsku preporuku naručiteljima da se upoznaju sa osnovnim informacijama koje sadrže norme, certifikate, CPV šifre, područja primjene, tehničke specifikacije, troškovničke stavke, tehničke nacrte i kontakt proizvođača.
Ovo je odlična prilika da se snažnije okrenemo domaćoj proizvodnji kako bi maksimalno olakšali povezivanje naručitelja s kvalitetnim proizvodima.


Online Katalog možete pogledati na dolje navedenom linku:


https://katalog.hgk.hr/Catalog/Search?h=10

Odgovori

Skip to content