Grad Sinj sudionik međunarodne konferencije „Strateški pristup razvoju pametnih gradova“
20. listopada 2018.
Gradskom sportskom dvoranom „Ivica Glavan Ićo“ upravljati će Zajednica sportskih udruga Grada Sinja
22. listopada 2018.

Dana 22. listopada 2018. godine u 17:00 sati na adresi Trg Gojka Šuška 16 u Sinju, upriličiti će se svečano otvaranje prve gradske sportske dvorane „Ivica Glavan Ićo“ .

Novoizgrađena gradska sportska dvorana „Ivica Glavan Ićo“ smještena je na parceli od 12.224,00 m2 uz Trg Gojka Šuška u Sinju. Dvorana je izgrađena kao prizemnica razvedenog tlocrta maksimalnih tlocrtnih dimenzija 46,90 m x 57,30 m. Sastoji se od tri zasebno funkcionalne cjeline, sportska dvorana, caffe bar i dvonamjensko sklonište.

Prostor dvorane se kao cjelina sastoji od tribina sa 300 sjedećih mjesta, kompletno opremljenog sportskog borilišta, 6 prostorija svlačionica od kojih je jedna prilagođena osobama smanjene pokretljivosti, jedna je namijenjena za suce dok su 4 predviđene za igrače. U prostoru dvorane još se nalaze 3 prostora spremišta, 2 klupska prostora, ambulanta, kotlovnica, strojarnica i prostorije sanitarija. Ukupna površina prostora dvorane je 2.230,00 m2. U okolišu dvorane još su izgrađena dva vanjska sportska igrališta sa rasvjetom i opremom za košarku i rukomet, te prostor s ukupno 57 parkirnih mjesta i stajalištem za autobuse.

Želimo da ova sportska dvorana bude dom sportašima grada Sinja i mjesto sportskog razvoja mladih naraštaja.

Odgovori

Skip to content