STOŽER CZSDŽ
PRIOPĆENJE SCZ SDŽ 27.03.2022.
27. ožujka 2022.
Obavijest o odabiru najpovoljnije ponude
28. ožujka 2022.
STOŽER CZ SINJ

Stožer civilne zaštite Grada Sinja obavijestio je kako je na mrežnim stranicama Ravnateljstva civilne zaštite MUP-a objavljen Javni poziv za dostavu ponuda vlasnika stambene jedinice za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju.

Prijaviti se mogu sve osobe koje su u mogućnosti primiti obitelji raseljene iz Ukrajine, da se jave na broj telefona 099/ 661-05-92 kako bi Stožer civilne zaštite Grada Sinja što prije napravio bazu podataka kapaciteta kako bi se raseljene osobe što sigurnije i kvalitetnije zbrinule na našem području.

Ponuditelj stambene jedinice Zahtjev može preuzeti u Gradu Sinju na adresi Dragašev prolaz 24, soba 31 ili popunjeni obrazac (na poveznicama) poslati emailom na info@sinj.hr.

Oni koji imaju organizirani vlastiti smještaj, nakon što se smjeste, svoj boravak trebaju prijaviti policijskoj postaji Sinj prema mjestu boravka, a zatim kontaktirati najbliži ured Crvenog križa, gdje će dobiti sve potrebne informacije.

Svi koji će prihvatiti izbjeglice, ili su ih već prihvatili, moraju postupiti sukladno uputama Ravnateljstva civilne zaštite RH.

Poveznice

https://civilna-zastita.gov.hr/vijesti/vijesti/javni-poziv-za-dostavu-ponuda-vlasnika-stambene-jedinice-za-stambeno-zbrinjavanje-raseljenih-osoba-iz-ukrajine-u-pojedinacnom-smjestaju/5518