ČESTITKA POVODOM DANA GRADA SINJA – BLAGDANA VELIKE GOSPE
15. kolovoza 2016.
Prezentacija Projekta „Sinj u sridu“
16. kolovoza 2016.

Na temelju čl. 12. Pravilnika o socijalnoj skrbi Grada Sinja sufinancira se kupnja obveznih udžbenika za osnovne i srednje škole:

– učenicima s prebivalištem na području Grada Sinja, kojima novčana primanja za mjesec koji prethodi mjesecu podnošenja zahtjeva ne prelaze iznos od 1.200,00 kn po članu obitelji, a ne  mogu ostvariti ovakvu pomoć po nekoj drugoj osnovi.
– učenicima s prebivalištem na području Grada Sinja iz obitelji sa četvero i više djece na redovnom školovanju, kojima novčana primanja za mjesec koji prethodi mjesecu podnošenja zahtjeva ne prelaze iznos od 1.500,00 kuna po članu, a ne  mogu ostvariti ovakvu pomoć po nekoj drugoj osnovi.

Sredstva za ovu namjenu osigurana su u Proračunu. Dodjela novčanih sredstava za sufinanciranje kupnje udžbenika provodit će se prema Odluci Socijalnog vijeća Grada Sinja. Obrazac za podnošenje zamolbe kao i ostale informacije glede sufinanciranja kupnje udžbenika zainteresirani mogu dobiti u Uredu Grada (tel. 708-608 i 708-620) tijekom radnog vremena. Zamolbe se predaju u pisarnici Grada Sinja osobno ili poštom najkasnije do 16. rujna 2016. godine.

Zaključak možete preuzeti ovdje.

Obrazac zamolbe možete preuzeti ovdje.