Pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Programa javnih potreba u kulturi Grada Sinja za 2020. godinu
21. studenoga 2019.
logo_gradSinj_naslovna
Grad Sinj otvara savjetovanje s javnošću oko prijedloga 2. Izmjene i dopune Programa socijalne skrbi Grada Sinja za 2019. godinu
21. studenoga 2019.
  • 2. Izmjene i dopune Programa socijalne skrbi Grada Sinja za 2019. godinu moguće pogledati ovdje.
    Tema savjetovanja je: Donošenje 2. Izmjena i dopuna Programa socijalne skrbi Grada Sinja za 2019. godinu
    Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja 2. Izmjena i dopuna Programa socijalne skrbi Grada Sinja za 2019. godinu.
    Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju 2. Izmjena i dopuna Programa socijalne skrbi Grada Sinja za 2019. godinu, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 29. studenog 2019. godine.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Razlog vremenski kraćem savjetovanju je vezan uz proceduru, rokove i provedbu akata donesenih na Gradskom vijeću Grada Sinja, a u konačnici omogućavanje usvajanja predloženog akta u redovitoj proceduri, te time podredno omogućavanje realizacije niza programa i projekata od interesa za Grad Sinj i proračunske korisnike, kao i neposredno ostvarivanja prava i obveza građana.

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.