Uskrsna čestitka Gradonačelnika
30. ožujka 2024.
Sinjski ragbijaši se spremaju za obranu titule prvaka Hrvatske, ugostio ih Gradonačelnik
3. travnja 2024.

Pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o parkirnim zonama i vremenskom ograničenju trajanja parkiranja, visini naknade za parkiranje i vremenu naplate, koju je moguće pogledati ovdje.


Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o parkirnim zonama i vremenskom ograničenju trajanja parkiranja, visini naknade za parkiranje i vremenu naplate.

Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o parkirnim zonama i vremenskom ograničenju trajanja parkiranja, visini naknade za parkiranje i vremenu naplate.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o parkirnim zonama i vremenskom ograničenju trajanja parkiranja, visini naknade za parkiranje i vremenu naplate, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 3. svibnja 2024. godine

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.