LOKALNI IZBORI 2017. GODINE
16. lipnja 2017.
KONSTITUIRAJUĆA SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA GRADA SINJA
20. lipnja 2017.

Dana 19. lipnja 2017. godine, Gradonačelnica Grada Sinja Kristina Križanac i Zamjenici gradonačelnice Denis Glavan i Zlatko Ugrin,  činom primopredaje izvršnih ovlasti  i službeno su stupili na dužnost.   U uredu gradonačelnice  jutros je od povjerenika Vlade Republike Hrvatske Igora Vidaline vlast u gradu preuzela izabrana gradonačelnica Kristina Križanac. Gradonačelnica Križanac je dužnost preuzela zajedno sa svojim zamjenicima Denisom Glavanom  i Zlatko Ugrinom koji su nazočili primopredaji.  Gradonačelnica Križanac  je od povjerenika  preuzela   primopredajni zapisnik i izvješće o primopredaji izvršnih ovlasti.
Čestitajući na izboru gradonačelnici Kristini Križanac i njenim zamjenicima Denisu Glavanu i Zlatku Ugrinu, Vidalina je kazao kako je Grad Sinj za vrijeme njegovog mandata, poslovao pozitivno i stabilno, te se ukratko osvrnuo na učinjeno u prethodnom razdoblju. Poželio je gradonačelnici  i njenim zamjenicima puno uspjeha u poslu, te se zahvalio Vladi Republike Hrvatske  što mu je povjerila odgovornu i časnu dužnost vođenja Grada Sinja u prethodnom razdoblju.
Gradonačelnica Kristina Križanac, još jednom zahvalila je  građanima Grada Sinja na povjerenju koje su iskazali njoj i njenim zamjenicima te dodala kako Sinj očekuje veliki posao u narednom vremenu, pogotovo oko dva najvažnija projekta „Aglomeracije Sinj“ i projekta „Sinj u sridu“. Dodala je kako slijedi konstituiranje Gradskog Vijeća i donošenje tehničkog proračuna za 2017. godinu, kao osnovnih preduvjeta da bi sve otpočete  projekte i  dovršili.