Arhiva planova nabave
8. ožujka 2018.
Poduzetnice Sinj kongres jugoistocna europa
Poduzetnice Grada Sinja na Kongresu poduzetnica jugoistočne Europe u Zagrebu
10. ožujka 2018.

Geografski informacijski sustav (GIS) Grada Sinja

 

ZAHTJEV ZA IZMJENU GENERALNOG URBANISTIČKOG PLANA UREĐENJA GRADA SINJA

ZAHTJEV ZA IZMJENU PROSTORNOG PLANA UREĐENJA GRADA SINJA

 

Ponovna javna rasprava o Prijedlogu ID PPU-a Grada Sinja, Prijedlogu ID GUP-a Grada Sinja i Studiji strateške procjene utjecaja na okoliš ID PPU-a Grada Sinja i ID GUP-a Grada Sinja u vremenu od 19. svibnja do 26. svibnja 2022.g.

Dokumente Prijedlog ID PPU, Prijedlog ID GUP i SSPUO možete preuzeti od 19. svibnja 2022. g. na ovom linku: Dokumenti

 

Javno izlaganje o Prijedlogu ID PPU-a Grada Sinja te o Studiji strateške procjene o utjecaju na okoliš ID PPU-a Grada Sinja i ID GUP-a Grada Sinja, održat će se dana 24. veljače 2021. (srijeda) s početkom u 12:00 sati, putem livestream servisa koji omogućava interakciju sudionika rasprave tako da omogućava postavljanje pitanja te davanje odgovora na postavljena pitanja, a sve dodatne informacije, način pristupa i sudjelovanja bit će pravovremeno objavljeni na web stranici Grada Sinja.

 

Izvješće o ponovnoj javnoj raspravi o Prijedlogu ID PPU-a Grada Sinja te o Studiji strateške procjene o utjecaju na okoliš ID PPU-a Grada Sinja i ID GUP-a Grada Sinja možete preuzeti ovdje.

Link za pristup:
https://us02web.zoom.us/j/84117660819

 

Dokumente Prijedlog ID PPU, Prijedlog ID GUP i SSPUO možete preuzeti na ovom linku: Dokumenti

Objava ponovne javne rasprave o Prijedlogu ID

Odluka

Zaključak

 

Javno izlaganje o Prijedlogu ID PPU-a Grada Sinja, o Prijedlogu ID GUP-a Grada Sinja te o Studiji strateške procjene o utjecaju na okoliš ID PPU-a Grada Sinja i ID GUP-a Grada Sinja, će se održati putem livestream servisa koji omogućava interakciju sudionika rasprave tako da omogućava postavljanje pitanja te davanje odgovora na postavljena pitanja, u petak 30. listopada 2020. s početkom u 12:00 sati.

Link za pristup: https://us02web.zoom.us/j/85171482999

Dokumente Prijedlog ID PPU, Prijedlog ID GUP i SSPUO možete preuzeti na ovom linku: Dokumenti