JAVNI POZIVI ZA PREDLAGANJE JAVNIH POTREBA (SPORT, KULTURA, CIVILNO DRUŠTVO) ZA 2014. g.
1. listopada 2013.
Obavijest – udžbenici
7. listopada 2013.

Policijska uprava splitsko-dalmatinska i Grad Sinj provode preventivni program u osnovnim školama pod nazivom „Zajedno više možemo“.

Program se sastoji od više komponenti usmjerenih ka prevenciji zlouporabe opojnih droga i drugih sredstava ovisnosti, vandalizma, vršnjačkog nasilja i drugih oblika rizičnog ponašanja, a namijenjen je učenicima osnovnih škola i njihovim roditeljima.

Dana 04. listopada (petak) 2013. godine s početkom u 10:00 sati na terenima Š.C. «Ivica Poljak-Sokol i Andrija Alčić» u Sinju održat će se druga komponenta programa „Sajam Mogućnosti„ Radi se o događaju tijekom kojeg učenici u pratnji svoga učitelja/ice i kontakt policajca zajednički dolaze na Sajam mogućnosti, gdje im različite kulturno-umjetničke, športske i druge udruge predstavljaju svoje sadržaje kako bi ih zainteresirali da u budućnosti  izaberu neku aktivnost kojima se udruge bave te upotpunili svoje slobodno vrijeme.

Za vrijeme događanja organizirati će se zabavni program za djecu i svaka udruga će imati priliku svoje aktivnosti prezentirati na centralnom prostoru  u trajanju od maksimalno deset minuta.

Grad Sinj i PU splitsko-dalmatinska pozivaju sve zainteresirane građane grada Sinja, a posebno roditelje, da svojom nazočnošću još više doprinesu značaju ove nadasve vrijedne manifestacije.