STOŽER SDŽ
PRIOPĆENJE SCZ SDŽ 28.6.2021.
28. lipnja 2021.
Pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o određivanju naknada vijećnicima i članovima radnih tijela Gradskog vijeća Grada Sinja
29. lipnja 2021.
28062021

Gradonačelnik Grada Sinja Miro Bulj danas je ugostio svjetske i olimpijske pobjednike, trenere, članove stožera Hrvatskog veslačkog saveza koji se pripremaju za Olimpijske igre i ostala natjecanja.

Tema radnog sastanka bila je poboljšanje infrastrukturalne i logističke prepreka s kojima se veslači susreću na Perući gdje treniraju.

Naši veslači istaknuli su niz problema među kojima su istaknuli kako nemaju osigurane osnovne uvjete (wc, svlačionicu i adekvatan pristup jezeru koji je uvjetovan oscilacijama vode na jezeru).

Gradonačelnik Bulj pružio je potporu veslačima te istaknuo kako će s drugim općinama i institucijama našem području što hitnije krenuti s rješavanjem problema kako bi se u što bržem roku osigurali najbolji uvjeti za top sportaše. Prvi koraci su već napravljeni, tako je veslačima ustupljena teretana gdje imaju sve uvjete za trenažni proces.

“Čast nam je da su ovako veliki sportaši izabrali upravo naš kraj kako bi se pripremali za velika natjecanja. Želim Vam puno uspjeha i medalja”, rekao je gradonačelnik Bulj.

Sastanku su nazočili zlatni olimpijci Martin i Valent Sinković, izbornik Darko Mikšić, treneri Jasminka Kraljević, Nikola Bralić i Srećko Šuk, Damir Martin, U23 Patrik Lončarić i Anton Lončarić.