Gradonačelnik Grada Sinja, Ivica Glavan, prof. zaključio je Ugovor o kupoprodaji nekretnine na području GZK-Sinj s trgovačkim društvom „ZIMA SVJETLOSNE DEKORACIJE“ d.o.o.
22. ožujka 2010.
Gradonačelnik Sinja, Ivica Glavan, prof. zaključio je Ugovor o kupoprodaji nekretnine na području GZK-Sinj s investitorima Jozom Radoš i Stjepanom Radoš, vl. obrta „Metal“ Sinj i Predugovor o kupoprodaji nekretnine s tvrtkom Pirson Montaža d.o.o., Klis
25. ožujka 2010.

Japanski Ambasador Yoshio Tamura boravio je u službenom posjetu Gradu Sinju 23.ožujka (utorak) gdje ga je primio sinjski gradonačelnik Ivica Glavan i zamjenik gradonačelnika Zoran Vujanović. Tom prigodom japanski Ambasador interesirao se za život građana Sinja i gospodarske potencijale grada. U nadasve ugodnoj i prijateljskoj atmosferi gospodin Tamura je obećao dolazak na Sinjsku alku a odmah nakon radnog sastanka gradonačelnik i dogradonačelnik odveli su ambasadora u posjet sinjskom samostanu Čudotvorne Gospe Sinjske gdje ga je pozdravio gvardijan fra Bože Vuleta. Ovim posjetom nastavljene su aktivnosti otvaranja potencijala Dalmatinske zagore i Sinja kao središta prema ekonomski najvećim državama te je ovo ukupno osma diplomatska posjeta najvišeg ranga od preuzimanja vlasti u lipnju 2009.