Izbori za članove vijeća mjesnih odbora na području Grada Sinja – Akti Gradskog izbornog povjerenstva
20. svibnja 2015.
Projekt „Staza Gospi Sinjskoj“ jedan od tri najuspješnija projekta s 2. Poziva IPA programa prekogranične suradnje Hrvatska-Bosna i Hercegovina za razdoblje 2007-2013.
22. svibnja 2015.


 
Dana 21.5.2015. godine, delegacija iz Pertha, Australija, u jednodnevnom posjetu obišla je Grad Sinj, gdje ih je ispred Gradske uprave primio zamjenik gradonačelnika Zlatko Ugrin. Gosti su potom posjetili crkvu Gospe Sinjske i  Alkarske dvore gdje su u pratnji vodiča mogli naučiti puno toga iz zanimljive povijesti Grada Sinja.
U delegaciji su bili Logan Howlett (gradonačelnik grada Cockburna), Carol Reeve-Fowkes (zamjenik gradonačelnika), Phillip Eva, Stephen Pratt i Lyndsey Whetton (gradski vijećnici), te John i Marina Suthers. Zamjenik gradonačelnika Zlatko Ugrin uz turističku i kulturnu ponudu, upoznao je članove delegacije i s gospodarskim potencijalom Grada Sinja i mogućnostima za ulaganje.
Gosti iz Australije, koji su u Hrvatsku stigli u organizaciji tvrtke “Dream Time Croatia” vlasnice gđe. Branke Ćubelić, su bili iznimno zadovoljni viđenim i predstavljenim, te su puni dojmova napustili Sinj.