logo_gradSinj_naslovna
Održana svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Sinja
14. kolovoza 2018.
logo_gradSinj_naslovna
Financiranje kupnje obveznih radnih bilježnica za školsku godinu 2018./2019
16. kolovoza 2018.
gospa u sinju

Drage Sinjanke i Sinjani!

Ponosni na naslijeđe koje su nam ostavili naši preci, slavimo Dan grada Sinja posvećen našoj nebeskoj zaštitnici – Čudotvornoj Gospi Sinjskoj i upućujemo zahvalu generacijama prije nas koje su stvarale, gradile, branile i voljele naš Sinj.

Godine i stoljeća neumoljivo prolaze, vremena i prilike se nepovratno mijenjaju, ali Gospa Sinjska čvrsto stoji uz svoj Grad, a svekoliki puk Sinja štuje svoju zaštitnicu i nebesku zagovarateljicu kao dio svog identiteta.

Uspomena na poginule branitelje koji su dali svoje živote braneći ovaj grad i budućnost naše djece, traže od nas da uvijek razborito, hrabro i nesebično dajemo sebe u ljubavi i poštovanju prema gradu kojega volimo.

Naša zadaća je djelima, radom i zalaganjem čuvati, ali i razvijati u skladu s tradicijom ono što baštinimo te budućim generacijama ostaviti u naslijeđe Grad koji će im biti inspiracija, baš kao što je i nama danas.
Sinj je vrijedan našega truda, a svaki novi dan prilika je da to i pokažemo.

S tom porukom, našem gradu, vama – drage moje sugrađanke i sugrađani, te svim istinskim prijateljima ovog grada u ime Grada Sinja i zaposlenika Gradske uprave od srca čestitamo Blagdan Velike Gospe – Dan grada Sinja i želimo puno zdravlja, osobne sreće i uspjeha.

Gradonačelnica: Kristina Križanac

Zamjenici gradonačelnice: Denis Glavan i Zlatko Ugrin