logo_gradSinj_naslovna
COVID-19, korištenje posebnog linijskog prijevoza putnika, traže se podaci
23. ožujka 2020.
logo_gradSinj_naslovna
Potvrđen novi slučaj pojave koronavirusa
24. ožujka 2020.
logo_gradSinj_naslovna

Izdavanje Propusnica za napuštanje mjesta prebivališta za građane Grada Sinja iz obiteljskih razloga (briga o djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština) u nadležnosti je lokalne samouprave. U tom smislu Stožeru civilne zaštite Grada Sinja podnosi se zahtjev.
Obrazac zahtjeva uredno popunjen može se dostaviti prvenstveno na e-mail adresu: stozerczsinj@sinj.hr ili u posebnim slučajevima uz primjenu svih propisanih zdravstvenih mjera i socijalnog distanciranja, ispred porte na ulazu u zgradu Gradske uprave, Dragašev prolaz 24, svakog dana od 9:00 do 12:00 sati, gdje će građani zahtjeve odlagati u za to posebno pripravljenoj kutiji.
S navedene e-mail adrese podnositeljima zahtjeva u digitalnom obliku će se vratiti skenirana propusnica. Izvornici se iznimno predižu osobno na adresi Grada Sinja, isključivo uz prethodnu telefonsku najavu na dežurni mobitel broj: 099 6610 592 , gdje se mogu dobiti i druge potrebne informacije.
Zahtjevi će biti odobreni u najkraćem roku.
Svi ostali razlozi napuštanja prebivališta regulirani su Odlukom, te nisu u nadležnosti lokalne samouprave i Stožera civilne zaštite Grada Sinja, nego odgovorne osobe u pravnoj osobi i izabranog liječnika osobne medicine.