Prijam i dodjele zahvalnica povodom Dana policije
28. rujna 2016.
Ispitivanju sustava za uzbunjivanje pridružen i sustav postavljen na tvrđavi Kamičak u Sinju
29. rujna 2016.

 

Povodom Dana policije, dana 29. rujna 2016. godine u uredu O.D. gradonačelnika grada Sinja, Kristine Križanac, upriličeno je primanje za predstavnike Policijske postaje Sinj, načelnika Policijske postaje Marka Bilobrka i kontakt policajaca, Božu Kalinića.

Upućujući čestitke povodom Dana policije svim policijskim službenicima u RH, O.D. gradonačelnika, uručila je Zahvalnicu Grada Sinja gosp. Boži  Kaliniću,  policijskom službeniku i kontakt policajcu Policijske postaje Sinj, za visoku razinu stručnog znanja i odgovornosti pri obavljanju policijskih zadaća tijekom dugogodišnjeg rada u službi Policijske postaje Sinj, a posebno u obavljanju povjerenih poslova „kontakt policajaca“ u Gradu Sinju, te  zasluge u provođenju zaštite i sigurnosti građana grada Sinja, profesionalan odnos prema građanima i suradnju s lokalnom zajednicom.

Isto tako Zahvalnica Grada Sinja uručena je i Policijskoj postaji Sinj  za iznimnu suradnju s lokalnom zajednicom i partnerstvo u rješavanju problema koje lokalna zajednica prepoznaje kao važne, zasluge u provođenju zaštite i sigurnosti građana grada Sinja i njihove imovine, profesionalan odnos i dostupnost policije prema građanima, te ostale aktivnosti koje su pridonijele da je Grad Sinj treću godinu zaredom proglašen najsigurnijim gradom u Republici Hrvatskoj.

Nagrađeni policajac Kalinić zahvalio se cijeloj Postaji i Gradu na uručenoj zahvalnici te naveo kako je ovo priznanje poticaj za daljnji rad, te iako je individualna nagrada, svejedno govori o uspješnom radu svih policijskih službenika i predstavlja daljnji poticaj svim djelatnicima prilikom postupanja i obavljanja dužnosti, dok se načelnik Bilobrk zahvalio na primanju i priznanjima sa željom i nadom da se i ubuduće nastavi dobra međusobna suradnja.