Premijera dokumentarnog filma „SLIKE IZ ŽIVOTA RATNIKA“
1. ožujka 2017.
Obavijest o objavi Javnog poziva za dodjelu mjera potpore poljoprivredi, iz Programa poticanja razvitka poljoprivrede na području Grada Sinja za razdoblje 2016.-2020. godine, u 2017. godini
10. ožujka 2017.

Dana 02. ožujka 2017.g uz potporu Grada Sinja, u organizaciji Udruge dr. Ante Starčević Tovarnik”s gradskom kinu održana je premijera filma „Slike iz života ratnika“ redatelja gosp. Silivija Mirošničenka i producenta Antuna Ivankovića. Emotivan i potresan dokumentarni film “Slike iz života ratnika” prikazuje priču iz Domovinskog rata  iz perspektive ratnog heroja vukovarske obrane i glavnog protagonista filma, gosp. Ivana Anđelića, zvanog „Doktor“.  Tihi i skromni ljudi, kao i u brojnim životnim sferama i događajima, uvijek su bili oni preko čijih leđa je prelazila glavnina tereta. Nikad se nisu žalili. Šutjeli bi i radili ono za što su bili uvjereni da trebaju i moraju. Tako je bilo i u Domovinskom ratu koji je “iznjedrio” puno tihih i neprimjetnih momaka koji su uvijek “teglili” i bili srce i duša svoje postrojbe. Zbog te svoje osobine većina ih je široj javnosti ostala nepoznata, a oni ostali heroji suborcima i krugu ljudi koji su ih poznavali.  Jedan od tih heroja sigurno je i Ivan Anđelić – Doktor, ratni heroj vukovarske obrane. Doktor slovi za jednog od istinskih ratnih heroja koji se neviđenim žarom borio na nekoliko ratišta i pokazao veliku snalažljivost i hrabrost kakva je karakteristična samo za izuzetne ljude.
Svečanoj premijeri dokumentarnog filma “Slike iz života ratnika” u nazočnosti velikog broja Sinjana, prisustvovali su producent Antun Ivanković i Ivan Anđelić – Doktor, koji su se na početku filma zajedno sa povjerenikom Vlade  RH za grad Sinj, Igorom Vidalinom, prigodno obratili.