Održan radni sastanak u sklopu projekta ZAŽELI – susjede brinu o susjedima
11. ožujka 2019.
logo_gradSinj_naslovna
Podaci o ugovorima koje je Grad Sinj sklopio u 2018. godini te sponzorstvima i donacijama za 2018. godinu
14. ožujka 2019.

Dana 10. ožujka 2019. godine u sinjskom gradskom kinu pred velikim brojem gledatelja održano je PH u obaranju ruke. Prvenstvo Hrvatske 2019 organizirano je pod pokroviteljstvom Hrvatskog saveza za obaranje ruke i Grada Sinja. Na prvenstvu su kroz kvalifikacijske i završne borbe sudjelovala 184 natjecatelja iz cijele Hrvatske. Natjecanje je održano po dobnim i težinskim kategorijama, a posebna kategorija odnosila se na početnike.

Nazočni gledatelji imali su priliku vidjeti zanimljivo natjecanje u obaranju ruke osoba s invaliditetom te snažnih obaračica ruke.

Predsjednik Hrvatskog saveza za obaranje ruku Aleksandar Jakovac kazao je kako je prošlogodišnje gostoprimstvo Sinjana nadmašilo sva očekivanja pa su i ove godine zajedno na najvažnijem domaćem natjecanju.

Pored čelnika Saveza, nagrade i priznanja najboljima podijelili su sinjska gradonačelnica Kristina Križanac, proslavljeni hrvatski veslač, osvajač brončane medalje na OI u Sydneyu 2000. godine, sudionik zimskih igara u bobu Igor Boraska, koji su se kratko obratili nazočnim gledateljima i natjecateljima.