Završeni radovi na nogostupu Suhač – Karakašica
26. srpnja 2018.
Javni poziv za sudjelovanje u postupku nabave obveznih radnih bilježnica potrebnih za nastavu u školskoj godini 2018./2019., putem vaučera koje će osigurati Grad Sinj
27. srpnja 2018.
logo_gradSinj_naslovna

Grad Sinj financirat će kupovinu obveznih radnih bilježnica za školsku godinu 2018./2019. za sve učenike koji u školskoj godini 2018./2019. pohađaju osnovnu školu od I.–VIII. razreda na području Grada Sinja i imaju s roditeljem/skrbnikom prebivalište na području Grada Sinja.
Zahtjevi s pripadajućom dokumentacijom podnose se u sjedištu osnovne škole koju učenik pohađa, počevši od 20. kolovoza 2018. godine, a zahtjevi se mogu podnijeti najkasnije do 30. rujna 2018. godine.
Prilikom podnošenja zahtjeva roditeljima/skrbnicima učenika koji ostvaruju pravo na financiranje dodijelit će se vaučeri u određenoj novčanoj protuvrijednosti posebno za svaki razred osnovne škole, a vaučeri će se moći iskoristiti prilikom kupovnine obveznih radnih bilježnica za školsku godinu 2018./2019. u knjižarama – trgovačkim društvima i obrtima koji se bave prodajom obveznih radnih bilježnica s kojima Grad Sinj zaključi sporazum temeljem Javnog poziva, a koji će biti naznačeni na samom Vaučeru.
Podsjećamo, Splitsko dalmatinska županija za sve učenike sinjskih osnovnih škola osigurat će obvezne udžbenike koje će učenike čekati na školskim klupama, dok će Grad Sinj putem vaučera u cijelosti financirati nabavu obveznih radnih bilježnica.

Odluka o financiranju