KONSTITUIRAJUĆA SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA GRADA SINJA
7. srpnja 2017.
Hrvatska poštanska banka prihvatila sponzorstvo 302. Sinjske alke
14. srpnja 2017.

Zbog dviju teških prometnih nesreća sa smrtnim posljedicama koje su se dogodile 08. srpnja 2017.godine, u kojima su život tragično izgubile četiri osobe, od čega tri osobe sa područja Grada Sinja, Gradonačelnica Grada Sinja, Kristina Križanac proglasila je dan 10. srpnja 2017. godine (ponedjeljak), Danom žalosti u Gradu Sinju.
Dan žalosti označiti će se isticanjem zastava Republike Hrvatske i zastave Grada Sinja na pola koplja na svim zgradama u kojima su smještena tijela državne vlasti i tijela jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave, te zgradama u kojima je sjedište ili se obavlja djelatnost pravnih osoba, odnosno u kojima fizičke osobe obavljaju samostalnu djelatnost.
Tijekom Dana žalosti neće se održavati događaji sa zabavnim sadržajima.
 
Pravne osobe koje obavljaju televizijsku i radijsku djelatnost svoje programe prilagodit će obilježavanju Dana žalosti, na način da će emitirati programe koji po svojoj naravi odgovaraju obilježavanju tog dana.
Pozivaju se sve fizičke i pravne osobe koje obavljaju ugostiteljsku djelatnost da svoje poslovanje obavljaju primjereno Danu žalosti.

Odluka Dan žalosti