Obavijest o odabiru najpovoljnije ponude
31. prosinca 2021.
SCZ SDŽ
PRIOPĆENJE SCZ SDŽ 31.12.2021.
31. prosinca 2021.
DOČEK

Sinj se sprema za Doček Nove 2022. godine zanimljivom zabavnom i gastronomskom ponudom na Trgu dr. Franje Tuđmana.

Dječji doček organizira udruga ‘Sinjski ferali’ od 11 do 12,30 sati na trgu dr. Franje Tuđmana. Osim članova Sinjskih ferala, u programu će sudjelovati Sinjske mažoretkinje i Dječji zbor ‘Čitluk’.

Nakon dječjeg dočeka Nove godine u organizaciji Udruga Sinjski ferali, već od 12 sati na Trgu dr. Franje Tuđmana širit će se zamamni mirisi najukusnije čarolije sinjske kuhinje – sinjski arambaši. Ovaj blagdanski specijalitet s razlogom se nalazi na popisu Ministarstva kulture i medija kao nematerijalno dobro Republike Hrvatske. Arambaši će za Sinjane i njihove goste biti besplatni, a svakako zagolicati nepce i nasititi do večernjih sati i nezaboravnog dočeka nove godine.

Atmosferu će od 22 sata na trgu zagrijati članovi sinjskog benda Ljuta kuća, a za ugodan boravak pobrinuti će se i domaći ugostitelji s odličnom gastronomskom ponudom na adventskim kućicama.

Omiljena grupa svih generacija, Crvena Jabuka, ojačana sinjskom Ljuta Kuća, uvest će nas u 2022. koju iščekujemo željno i s optimizmom.

Gradonačelnik Grada Sinja Miro Bulj pozvao je sve na dobru zabavu:

„Sve Vas pozivamo da dođete u Sinj na Trg dr. Franje Tuđmana, ostavite brige u staroj i uplovite veselo i sretno u Novu 2022. godinu.“