II. Javni natječaj za prikupljanje prijava za neposredno sufinanciranje „Programa povećanja energetske učinkovitosti obiteljskih kuća na području Grada Sinja
14. travnja 2015.
Radionica o ruralnom turizmu
17. travnja 2015.

Dana 13. 4. 2015. godine, gradonačelnik Ivica Glavan sa svojom zamjenicom Kristinom Križanac održao je sastanak sa bivšim čelnicima grada Sinja, Jurom Bitunjcem, Matom Jukićem i Joškom Bošnjakom, dok su Nikola Tomašević i Ivan Nasić bili spriječeni u dolasku zbog poslovnih razloga.
Naime povodom velikog jubileja, 300. obljetnice čudesne obrane grada i 300. Sinjske alke, gradonačelnik je na sastanak pozvao čelnike grada Sinja koji su vodili Grad u jednom razdoblju od osamostaljenja RH do danas i koji su u tom razdoblju svojim radom doprinijeli cjelokupnom razvoju grada Sinja. Tom prigodom sadašnji gradonačelnik sa bivšima je razgovarao o raznim aktivnostima koje se planiraju ususret 300. obljetnici čudesne obrane Sinja i Cetinskog kraja te 300. Sinjskoj Alci,  a isto tako pozvao ih je da se pridruže i uključe u samu organizaciju tog velikog jubileja.