stožer civilne zaštite logo
PRIOPĆENJE SCZ SDŽ 26.5.2020
26. svibnja 2020.
logo grad sinj
Obavijest o financiranju troškova autobusnog prijevoza redovitih studenata s područja Grada Sinja u razdoblju lipanj – kolovoz 2020. godine
26. svibnja 2020.
logo grad sinj

Gradska uprava Grada Sinja od danas 26. svibnja ponovno počinje s radom sa strankama po redovnom radnom i uredovnom vremenu, uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera. Radit će se to na način da će portir/zaštitar na ulazu ograničiti broj osoba koje mogu ući u zgradu. Za ulazak i kretanje u prostorima Gradske uprave stranka/treća osoba prilikom ulaska odraditi obaveznu dezinfekciju ruku i obuće, a preporučuje se i nošenje zaštitnih maski za lice.

Stranke se trebaju zadržavati u prostorima Gradske uprave što kraće vrijeme, a dolazak prijem stranke evidentirat će se u obrascu Evidencije prijema stranaka u uredu, koji je dužan voditi svaki službenik. U prostoru ureda smije boraviti samo jedna stranka i to na udaljenosti od najmanje 1,5 m od službenika/namještenika. I dalje se preporuča da u Gradsku upravu dolazi samo u iznimnim situacijama a da se sva komunikacija nastavi obavljati elektronički, telefonom ili poštom.

Mole se građani da se i dalje pridržavaju svih mjera propisanih od strane Hrvatskog Zavoda za javno zdravstvo, te da budu odgovorni prema sebi i svima oko sebe.