Zamjenica gradonačelnika, Kristina Križanac zaključila predugovor o kupoprodaji nekretnine na području GZK-Sinj s društvom Bazenska tehnika d.o.o., Dicmo
11. travnja 2014.
Natječaj za davanje u zakup javnih površina za postavljanje kioska
14. travnja 2014.

    

U subotu 12.travnja 2014. g. s početkom u 11 sati u Sinju, u Galeriji Sikirica (Alkarski dvori) upriličiti će se otvaranje Izložbe slika ‘Đakovo i Đakovština u Domovinskom ratu’. Riječ je o likovnim radovima akademskih slikara nastalih tijekom prošlogodišnje kolonije koju je organizirala Udruga veterana 122. brigade HV-a Đakovo, ali i radovima likovne kolonije iz 1991. godine koji su javnosti zbog ratnih događanja bili predočeni tijekom travnja 1992. u zagrebačkom hotelu Esplanada, a tada je izložbu otvorio predsjednik dr. Franjo Tuđman.
U organizaciji postavljanja i otvaranja izložbe uz prijateljske gradove Đakovo i Sinj, kao suoorganiazatori sudjeluju veterani Đakovačke 122. brigade i Sinjske  126 br. HV-a.
U tom smislu pozivaju se predstavnici javnog, političkog i društvenog života Grada Sinja, mediji i zainteresirana javnost da svojim prisustvom uveličaju otvaranje spomenute izložbe i pridonesu daljnjem produbljivanju prijateljskih odnosa između Đakova i Sinja,  ujedno na ovaj način odaju počast Domovinskom ratu i obrani Republike Hrvatske.