logo_gradSinj_naslovna
Nastavak prekinute 13. sjednice Gradskog vijeća Grada Sinja
29. svibnja 2018.
Obilježen Dan branitelja Grada Sinja i Cetinske krajine
30. svibnja 2018.
logo_gradSinj_naslovna

Sukladno čl. 29. Zakona o poljoprivrednom zemljištu (NN, br.20/08), državnim poljoprivrednim zemljištem raspolaže se na temelju Programa raspolaganja te je obaveza jedinica lokalne samouprave da donesu Program za svoje područje.
Stoga je i Grad Sinj pristupio izradi Programa, a prvi korak u donošenju je izlaganje Programa na javni uvid koji traje 15 dana, odnosno do 13.06.2018.godine.
Gradsko vijeće odlučivat će o prigovorima te će donijeti Program nakon isteka roka za podnošenje prigovora.
Obavijest o početku javnog uvida objavit će se u javnom glasilu, na oglasnoj ploči i službenoj internetskoj stranici Grada Sinja.
Dokumentaciju je moguće pregledati u Upravnom odjelu za prostorno uređenje, komunalne djelatnosti, gospodarstvo i upravljanje imovinom Grada Sinja, soba 47 svakog radnog dana od 8-11h.

Zaključak o poništenju Zaključka o izlaganju Prijedloga Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske za Grad Sinj, na javni uvid

Zaključak o izlaganju Prijedloga Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske za Grad Sinj, na javni uvid