SINJ
Na prijedlog Kluba vijećnika HDZ-a Sinj otvara se savjetovanje s javnošću oko prijedloga Pravilnika o izmjeni i dopuni Pravilnika o provedbi postupaka jednostavne nabave
13. prosinca 2022.
Koncert klape “Prijatelji” iz Brnaza
15. prosinca 2022.

Povodom blagdana svete Luce, gradonačelnik Grada Sinja Miro Bulj, zamjenik gradonačelnika Denis Bobeta  i članovi Konjičkog kluba Samarica, predvođeni Marijom Vujevićem Vegijem, jutros su dijelili darove i uveseljavali djecu Sinja programom ‘Konjička karavana djeda Božićnjaka kroz grad Sinj’.

Kostimirana povorka krenula je od spomenika Alkaru, a potom ulicama grada do Trga kralja Tomislava kroz Vrličku ulicu te su nastavili dijeliti poklone po cijelom gradu prenoseći duh dobrog blagdanskog raspoloženja također su se družili na Alkarskom trkalištu, Pijaci i u Vrličkoj ulici.

Gradonačelnik Miro Bulj, razveselio je darovima mališane kojima je poklone dijelio na Pijaci, a posjetili su i Centar za odgoj i obrazovanje Juraj Bonaći.

Predsjednik KK Samarica Mario Vujević Vegi, koji djeluje pri Braniteljskoj zadruzi Patriot’, predvodio je karavanu u Sinju već četvrtu godinu zaredom te izrazio nadu kako će ova zanimljiva manifestacija u Sinju postati i tradicionalna s obzirom na zanimanje posjetitelja.