STOŽER CZ SDŽ
PRIOPĆENJE SCZ SDŽ 14.11.2021.
14. studenoga 2021.
STOŽER CZ SDŽ
PRIOPĆENJE SCZ SDŽ 15.11.2021.
15. studenoga 2021.
KARAVANA SINJ

Povodom sjećanja na vukovarsku žrtvu danas je moto karavana, koja je krenula iz Prevlake, posjetila Sinj. Ovu karavanu već dugi niz godina organiziraju udruge proistekle iz Domovinskog rata, ali i brojni članovi hrvatskih moto klubova.

U Sinju ih je danas dočekao zamjenik gradonačelnika Denis Bobeta, savjetnica gradonačelnika Božena Romac i ispred Udruge obitelji poginulih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Željko Poljak kao i predstavnici sinjskih moto klubova.

Kod Spomen obilježja poginulih hrvatskih branitelja u Domovinskom ratu u Spomen parku hrvatskih branitelja ispred zgrade Gradske uprave položeni su vijenci i zapaljenje svijeće, a molitvu odrješenja za sve poginule i preminule hrvatske branitelje predvodio je sinjski gvardijan fra Ante Čovo.

Sinjski bajkeri za sudionike karavane organizirali su i prigodno druženje.
Nakon putovanja kroz cijelu Hrvatsku, karavana će se zaustavljati na mjestima značajnima za Domovinski rat, večeras su iz Sinja otputovali u Knin nakon čega će krenuti u Gospić. Dolazak moto karavane u Vukovar očekuje se u ranim jutarnjim satima 18. studenoga 2021. godine.