logo_gradSinj_naslovna
Potvrđen još jedan slučaj zaraze koronavirusom na području Grada Sinja
30. ožujka 2020.
logo_gradSinj_naslovna
Na području Grada Sinja nema novooboljelih
31. ožujka 2020.
logo_gradSinj_naslovna

Tijekom popodneva Stožeru civilne zaštite Grada Sinja iz Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko dalmatinske županije i Županijskog stožera CZ javljeno je kako na današnji dan ipak nema novooboljelih s područja Grada Sinja. Tako se informacija koja je jutros objavljena od strane Županijskog stožera civilne zaštite pokazalo netočnom, a do saznanja o tome je došlo nakon usklađenja pristiglih podatka u sustavu, gdje je jedna osoba s pozitivnim uzorkom dva puta navedena u sustavu kao oboljela osoba, a radi se konkretno o osobi s područja Sinja.
U svakom slučaju najvažnije je da na području Sinja na današnji dan nema novo zaraženih, te se broj oboljelih i dalje zadržao na troje naših sugrađana.
Epidemiolozima i zdravstvenim djelatnicima dajemo punu i podršku i zahvalu na svemu što rade u ovim zahtjevnim i kriznim trenutcima, a Sinjski stožer i nadalje će pravovremeno informirati javnost, te će sve podatke i nadalje javno i transparentno objavljivati onako kako budu pristizali bilo od epidemiološke službe bilo od hijerarhijski nadređenih Stožera.