logo_gradSinj_naslovna
Javni poziv nositeljima prava na nekretninama o započinjanju postupka evidentiranja nerazvrstane ceste – Dalmatinska ulica u k.o. Brnaze
4. travnja 2018.
Prijedlog programa Javnih potreba u sportu Grada Sinja za 2018. godinu
12. travnja 2018.
logo_gradSinj_naslovna

U Narodnim novinama br. 31/2018, dana 4. travnja 2018. godine objavljen je:
– Natječaj za prijam u službu u Grad Sinj, Upravni odjel za prostorno uređenje, komunalne djelatnosti, gospodarstvo i upravljanje imovinom, na radna mjesta:
a) Viši stručni suradnik za prostorno uređenje poslove (1 izvršitelj, m/ž), na neodređeno vrijeme, uz probni rad od tri (3) mjeseca.
b) Viši referent za održavanje komunalne infrastrukture poslove (1 izvršitelj, m/ž), na neodređeno vrijeme, uz probni rad od tri (3) mjeseca
c) Referent – komunalni redar poslove (1 izvršitelj, m/ž), na neodređeno vrijeme, uz probni rad od tri (3) mjeseca.
– Natječaj za prijam u službu u Grad Sinj, Ured Grada na radno mjesto Viši stručni suradnik za protokol i odnose s javnošću – vježbenik, (1 izvršitelj, m/ž), na određeno vrijeme od 12 mjeseci.
Prijave se podnose u roku od osam (8) dana od dana objave natječaja u Narodnim novinama. Posljednji dan za predaju prijava na natječaj pošti (preporučenom poštanskom pošiljkom) ili izravno u pisarnicu Grada je četvrtak 12. travnja 2018. godine.

Natječaj U.O. za prostorno uređenje

Natječaj Ured Grada

Obavijest s opisom poslova, podacima o plaći, izvorima za testiranje i dr.