ROTOR SINJ
Oprez – moguće gužve na rotoru u Sinju
1. lipnja 2022.
Odluka o poništenju postupka jednostavne nabave
2. lipnja 2022.
RADOVI KRUŽNI TOK

U gradu Sinju u tijeku su radovi na rekonstrukciji raskrižja državne ceste D1 i lokalne ceste L67041 – Ulica Put Pazara. U četvrtak, 2. lipnja od 8 sati postavit će se 3., a ujedno i posljednja faza privremene regulacije prometa. Planirano vrijeme trajanja privremene regulacije je od 2.6.2022. do 8.6.2022. godine. Za vrijeme trajanja ove regulacije izvest će se završni radovi na novoizgrađenom kružnom raskrižju tj. provozni prsten, zeleni otoci, završni radovi asfaltiranja i opremanje raskrižja.

Za izvođenje planiranih završnih radova neophodno je uspostaviti režim jednosmjernog prometa kroz raskrižje tj. za smjer prometovanja prema Splitu neće biti promjena i prometovat će po istom režimu, dok se promjena u režimu prometovanja odnosi za smjer iz pravca Splita koji će biti preusmjeren na križanju D1 kod trgovačkog centra Lidl, lokalnim cestama tj. ulicom Pavla Vučkovića i ulicom Bazana prema semaforiziranom križanju na D1 u blizini restorana Pinjur. Semaforski uređaj na križanju državne ceste D1 kod restorana Pinjur bit će isključen, dok će prednost prolaska kroz križanje imati vozila koja dolaze sa obilaznog pravca u odnosu na vozila koja dolaze iz smjera Alkarskog trkališta.

Ovo je posljednja privremena regulacija prometa te će se od 9.6. promet kroz kružno raskrižje odvijati bez režima privremene regulacije prometa.

Budući se za vrijeme trajanja radova od 2.6. do 8.6. očekuju poteškoće u odvijanju prometa, iz Hrvatskih cesta mole sudionike u prometu za strpljenje i poštivanje privremene regulacije prometa.


PREUZETO: WWW.FERATA.HR