Poziv za dostavu ponuda za dobavu vertikalne i izvedbu horizontalne prometne signalizacije na području Grada Sinja
3. rujna 2020.
stožer civilne zaštite logo
PRIOPCENJE SCZ SDŽ 4.9.2020.
4. rujna 2020.
logo grad sinj

Danas 04. rujna 2020. godine Grad Sinj daje obavijest svim učenicima srednjih škola, koji imaju prebivalište na području Grada Sinja i koji imaju pravo na subvenciju prijevoza do visine od 75% cijene vozne karte na temelju Odluke Vlade RH, kako će i ove godine imati pravo na 100% subvencioniranje prijevoza u međumjesnom prijevozu autobusom na relaciji Sinj-Split i mjesnom prijevozu autobusima na području Grada Sinja, u razdoblju od 07. rujna do 23. prosinca 2020. godine. Subvenciju u ukupnom iznosu od 25% cijene osiguravaju Grad Sinj i Promet Sinj d.o.o.

Grad Sinj osigurava financiranje u 100% iznosu i svim učenicima koji nisu obuhvaćeni Odlukom Vlade RH, jer im je udaljenost od mjesta prebivališta do škole manja od 5 kilometara, ako mogu koristiti redovne linije prijevoznika Promet Sinj d.o.o. ili Litre tours d.o.o.
Učenici koji ostvaruju pravo na ovakvo financiranje, uz popunjeni obrazac Zahtjev za financiranje prijevoza – Zona 1, prilažu i potvrdu o upisu u srednju školu u 2020./2021. šk. godini. Popunjeni Zahtjev s potvrdom o upisu predaju na šalter autobusnog kolodvora u Sinju za Promet Sinj d.o.o. ili u autobusima Litre toursa d.o.o., ovisno o slobodnom izboru učenika i linijama prijevoznika.
Obrazac Zahtjev za financiranje prijevoza – Zona 1, učenici mogu preuzeti na službenim internetskim stranicama Grada Sinja www.sinj.hr ili kod odabranog Prijevoznika.