Jednokratne novčane pomoći za osnovnoškolce
4. siječnja 2023.
SINJ
Javni poziv za prijem u radni odnos na određeno vrijeme u Gradu Sinju za potrebe provedbe aktivnosti u sklopu projekta “ZAŽELI –Program zapošljavanja žena – Faza III, “Zaželi dobro – faza III”
9. siječnja 2023.

Odlukom gradonačelnika Grada Sinja Mira Bulja svi učenici srednjih škola, koji imaju prebivalište na području Grada Sinja i koji, na temelju Odluke Vlade RH od 1. rujna 2022. godine, imaju pravo na subvenciju troškova prijevoza autobusom do visine od 75 posto cijene vozne karte i u drugom polugodištu će imati pravo na 100 posto subvencioniranje prijevoza autobusom u međumjesnom prijevozu na relaciji Sinj – Split i mjesnom prijevozu na području Grada Sinja, u razdoblju od 9. siječnja do 21. lipnja 2023. godine.

Subvenciju razlike od 25 posto cijene vozne karte, osigurat će Grad Sinj i odabrani prijevoznik (Promet Sinj d.o.o., Litre tours d.o.o. ili Čović prijevoz d.o.o.).

Osim toga, Grad Sinj će osigurati financiranje prijevoza u 100 postotnom iznosu svim učenicima koji nisu obuhvaćeni Odlukom Vlade RH, jer im je udaljenost od mjesta prebivališta do škole manja od 5 kilometara, ako mogu koristiti redovne linije prijevoznika (Promet Sinj d.o.o., Litre tours d.o.o. ili Čović prijevoz d.o.o.)

Obrazac za prijevoz učenika može se preuzeti ispod teksta ili kod odabranog Prijevoznika.

Odluka o financiranju troškova prijevoza učenika srednjih škola