Iskaz interesa za uključivanje u mrežu turističkih operatera razvijenu od strane EU projekta MEDPATHS – Slika raskoši mediteranskog zaleđa, Program IPA ADRIATIC 2007.-2013.
19. kolovoza 2013.
Obilježavanje Europskog dana sjećanja na žrtve totalitarnih režima
21. kolovoza 2013.

Poštovani,

na temelju čl. 12. Pravilnika o socijalnoj skrbi Grada Sinja, Grad Sinj će sufinancirati kupnju obveznih udžbenika za osnovne i srednje škole učenicima s prebivalištem na području grada Sinja, kojima novčana primanja u obitelji za mjesec prije podnošenja zamolbe ne prelaze iznos od 700,00 kn po članu, a ne mogu ostvariti ovakvu pomoć po nekoj drugoj osnovi.

Sredstva za ovu namjenu osigurana su u Proračunu. Dodjela novčanih sredstava za sufinanciranje kupnje udžbenika provodit će se prema Odluci Socijalnog vijeća Grada Sinja.
Obrazac za podnošenje zamolbe kao i ostale informacije glede subvencije zainteresirani mogu dobiti u Uredu Grada (tel. 708-620 i 708-608) tijekom radnog vremena.

Zamolbe se predaju u pisarnicu Grada Sinja osobno ili poštom najkasnije do 20. rujna 2013. godine. Više pročitajte u privicima ispod ove objave: