logo grad sinj
Poziv za prijavu kandidata za Program zapošljavanja nezaposlenih osoba u Javnim radovima na području Grada Sinja u 2020. godini
7. kolovoza 2020.
logo grad sinj
Poziv na usmeni intervju i rezultati pisanog testiranja po objavljenom Oglasu u postupku prijma u službu u Grad Sinj, Ured Grada, na radno mjesto Viši referent – pomoćnik voditelja projekta „ZAŽELI”
7. kolovoza 2020.
logo grad sinj

Na temelju čl. 13. Odluke o socijalnoj skrbi Grada Sinja i Zaključka o ostvarivanju prava na sufinanciranje kupnje obveznih udžbenika učenicima srednjih škola Gradonačelnice Kristine Križanac od 06. kolovoza 2020. godine, učenicima srednjih škola s prebivalištem na području Grada Sinja, u 2020./2021. nastavnoj godini, sufinancirat će se kupnja obveznih udžbenika:

  • učenicima kojima novčana primanja u kućanstvu, za mjesec koji prethodi mjesecu podnošenja zahtjeva, ne prelaze iznos od 1.500,00 kn po članu
  • pravo na sufinanciranje kupnje obveznih udžbenika nemaju učenici koji ovakvu pomoć mogu ostvariti po nekoj drugoj osnovi.

Sredstva za ovu namjenu osigurana su u Proračunu Grada Sinja za 2020. godinu.

Obrazac za podnošenje zahtjeva može se preuzeti na internetskim stranicama Grada Sinja ili osobno u zgradi gradske uprave tijekom uredovnog vremena.

Zahtjevi se predaju preko pisarnice Grada Sinja, osobnom dostavom ili poštom, od 17. kolovoza do 18. rujna 2020. godine, na adresu: Dragašev prolaz 24, 21230 Sinj.

Odluku o dodjeli sredstava donosi Gradonačelnica na prijedlog Socijalnog vijeća Grada Sinja.