COVID-19 AMBULANTA DZ SDŽ
22. ožujka 2020.
logo_gradSinj_naslovna
Zatvara se sinjska Peškarija
23. ožujka 2020.
logo_gradSinj_naslovna

Zbog novonastale situacije uzrokovane koronavirusom i ukidanja prijevoza putnika na svim redovnim linijama u javnom prijevozu, a zbog iskazane potrebe za minimalnim uvjetima prijevoza u dovozu i odvozu za radnike koji u ovoj situaciji ipak trebaju raditi, Odlukom Stožera civilne zaštite SDŽ, tvrtka Promet d.o.o., Split od dana 23.03.(ponedjeljak) uvodi organizirani prijevoz putem posebnih autobusnih linija, međuostalim i na relaciji Sinj-Split- Sinj na slijedeći način.

Linija br. 3. – SINJ – SPLIT (Lovrinac) – SINJ
Sinj – Dugopolje – Stara Kliška cesta – Solin širina – Domovinskog rata – Općina – Tržnica – Poljička (bolnice) –– Lovrinac. U povratku s Lovrinca istom trasom u obrnutom smjeru
Iz Sinja polasci u 6.00 i 7.00 sati s autobusne stanice u Vukovarskoj ulici (nasuprot Konzuma) .
Iz Splita (Lovrinac) polasci u 7.00, 15.00, 17.00 i 19.00 sati.

U navedene autobuse moći će ući isključivo osobe koje rade u institucijama, ustanovama i tvrtkama koje su dužne raditi sukladno Odlukama Kriznog stožera. Odgovarajuće potvrde o tome izdavati će Županijski stožer Civilne zaštite, koji će u koordinaciji s tvrtkom Promet d.o.o., Split u narednim danima detaljnije regulirati predmetni posebni prijevoz. Iz tvrtke Promet d.o.o., Split mole putnike da se pridržavaju mjera socijalnog distanciranja, te da u autobusima nose zaštitne maskice.