LOGO SINJ
Obavijest
1. srpnja 2022.
LOGO SINJ
Javni natječaj za davanje u zakup lokacija površina javne namjene za postavljanje privremenog objekta – štanda, naprava, pokretnih radnji – povodom Dana Alke i Velike Gospe 2022. godine
5. srpnja 2022.

U srednjoškolskoj sportskoj dvorani jučer je započeo dvodnevni Međunarodni veteranski rukometni turnir ‘Klupska sapunica 2022’. U svom premijernom izdanju okupilo se 200-tinjak veterana ovoga sporta iz 3 države: Slovenija, Bosna i Hercegovina i Hrvatska.

Turnir je svečano otvorio gradonačelnik Sinja, Miro Bulj koji se zahvalio svima koji su došli na turnir, kao i organizatorima. Izrazio je nadu da će turnir postati tradicionalni i sa stalnom potporom grada u svakom pogledu. Okupljenim igračicama, igračima i gledateljima prigodno su se obratili ispred organizatora, Tina Bilandžić i Ivan Grubišić Čabo, zatim dogradonačelnik Sinja, Denis Bobeta i predsjednik RK Kamičak, Josip Vučić. Zanimljiv nastup imale su Sinjske mažoretkinje koje se uvijek odazovu na ovakve ili slične manifestacije u Sinju.

Prvog dana turnira odigrano je 11 utakmica.
Žene:
Vodice – Dalmatinka 4:6
Trogir – Vodice 5:6
Zadar – Spalatine 10:7
Spalatine – Crne ovce 8:5
Dalmatinka – Trogir 6:4

Muškarci:
Bjelovar – Križevci 8:4
Kamičak – Dugi rat 8:9
Čist obraz – No name veterans 4:9
Trogir – Zlatne godine 6:6
Bjelovar – Čist obraz 8:10
Zlatne godine – Kamičak 7:8

Turnir se nastavlja danas, a prva utakmica zakazana je za 10 sati. Završetak turnira i dodjela priznanja je večeras u 20 sati. Organizator je za sve sudionike, goste i posjetitelje turnira pripremio vrlo dobru ponudu jela i pića u šatoru ispred dvorane.
PREUZETO: WWW.FERATA.HR