logo_gradSinj_naslovna
Izmjene i dopune Programa socijalne skrbi Grada Sinja za 2019. godinu
29. svibnja 2019.
logo_gradSinj_naslovna
Odluka o parkirnim zonama i vremenskom ograničenju trajanja parkiranja, visini naknade za parkiranje i vremenu naplate
29. svibnja 2019.

Pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o parkirnim zonama i vremenskom ograničenju trajanja parkiranja, visini naknade za parkiranje i vremenu naplate.
Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o parkirnim zonama i vremenskom ograničenju trajanja parkiranja, visini naknade za parkiranje i vremenu naplate moguće je pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Odluka o parkirnim zonama i vremenskom ograničenju trajanja parkiranja, visini naknade za parkiranje i vremenu naplate


Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenje Odluke o parkirnim zonama i vremenskom ograničenju trajanja parkiranja, visini naknade za parkiranje i vremenu naplate


Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o parkirnim zonama i vremenskom ograničenju trajanja parkiranja, visini naknade za parkiranje i vremenu naplate, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.
Savjetovanje je otvoreno do: 13. lipnja 2019. godine

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.