RADOVI MO ČITLUK
Radovi nasipanja u MO Čitluk
15. lipnja 2022.
radovi
Nastavljaju se radovi na komunalnoj infrastrukturi
17. lipnja 2022.
UČENICI 2022.

U Gradskoj vijećnici Grada Sinja održan je prijam za nagrađene učenike i njihove mentore sa sinjskog područja koji su na ovogodišnjim školskim natjecanjima postigli najbolje rezultate. Gradonačelnik Grada Sinja Miro Bulj, dogradonačelnik Denis Bobeta i savjetnica gradonačelnika Božena Romac čestitali su učenicima i njihovim mentorima.

Tim povodom dogradonačelnik Bobeta je rekao:
I prošle godine smo dodjeljivali nagrade, ali su ove godine malo obilnije i ima više učenika koji su nagrađeni. Nadam se da će svi ovi učenici nastaviti i dalje ovim putem, ali i da će motivirati druge učenike. Grad Sinj će i dalje poticati ovakva znanja i nadam se da će svi oni biti budući stručnjaci, nastavnici i znanstvenici i još jednom im čestitam”.


Kao nagradu za uspjeh na školskim natjecanjima učenici su dobili od 1500 do 3000 kuna, a njihovi mentori 1000 kuna.


Gradonačelnik Bulj je rekao kako gradskoj vlasti ulaganje u učenike i njihovo znanje nikad neće biti problem:


‘Svi naši učenici će dugoročno pridonijeti široj zajednici, a vrlo je bitno motivirati i njihove mentore da naša zajednica prepozna njihov doprinos. Ovo je i poruka onima koji su bili blizu s rezultatima, da budu još bolji i uspješniji’.


Gradonačelnik je također podsjetio kako je Grad Sinj osigurao besplatan prijevoz učenicima i studentima, stipendije za sve redovite studente te je naglasio kako Grad želi što više olakšati obiteljima, ali i učenicima, da imaju što bolje uvjete u učenju i obrazovanju

PREUZETO: WWW.FERATA.HR