Održan sastanak izvršne izvršne vlasti s nadležnim tijelima i ugostiteljima s područja Grada Sinja, na temu preglasna glazba (buka) i radno vrijeme ugostiteljskih objekata
4. ožujka 2010.
Dogradonačelnica Grada Sinja Elena Perković-Paloš posjetila mjesne odbore Gljev, Obrovac, Bajagić i Lučane
20. ožujka 2010.


 

Nakon zaprimljene Suglasnosti Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja na Program raspolaganja državnim poljoprivrednim zemljištem na području Grada Sinja, Grad Sinj donio je Odluku o raspisivanju Javnog natječaja za zakup predmetnog zemljišta.

Prije objave Natječaja, a zbog zaprimljenih brojnih upita od strane zainteresiranih poljopivrednika, dana 18.ožujka 2010.g. u 16.00 h, u gradskoj vijećnici Grada Sinja, održan je sastanak predstavnika Grada Sinja s poljoprivrednicima.

Ovom prilikom, svi zainteresirani poljoprivrednici upoznati su s uvjetima i kriterijima iz Natječaja, te su im podijeljeni tiskani materijali radi boljeg razumijevanja.

Na sastanku su bili nazočni ispred Grada Sinja zamjenica gradonačelnika gđa. Elena Perković-Paloš, pročelnica Odjela za prostorno planiranje, gospodarenje prostorom i razvoj Grada Sinja, Ankica Panza, kao i stručne službe Grada Sinja, sastanku je nazočilo 40-ak poljoprivrednika.

Na sastanku su od strane poljoprivrednika iznesena i brojna pitanja te je donesen zaključak da se od nadležnog Ministarstva zatraži pismeno očitovanje u svezi postavljenih pitanja, a sve kako bi Povjerenstvo pri otvaranju ponuda za zakup odabralo na ispravan način najbolje ponuđače.