Prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske za Grad Sinj
1. lipnja 2018.
Održana galopska priredba “Kup grada Sinja”
4. lipnja 2018.

U organizaciji Centra za demokraciju i pravo Miko Tripalo u Alkarskim dvorima u petak, 01. lipnja održani su ‘Tripalovi dani u Sinju 2018.’

Riječ je o simpoziju kojeg je Centar pokrenuo 2015. godine kao znanstveno-stručnu i kulturnu manifestaciju kojom se obilježava povezanost Mike Tripala i njegovog rodnog grada Sinja.

Na samom početku okupljene su pozdravili predsjednik Upravnog odbora Centra Miko Tripalo Tvrtko Jakovina, predsjednik Nadzornog odbora, ujedno i domaćin Tripalovih dana u Sinju Branko Roglić, te gradonačelnica Sinja Kristina Križanac. Uz članove Centra i izvršnu sinjsku vlast simpoziju su nazočili gradski vijećnici, predstavnici Viteškog alkarskog društva te građani.

Ovogodišnji ‘Tripalovi dani u Sinju’, čija je tema bila ‘Mi i Europska unija’, ponovno su okupili istaknuta imena i otvorili važna pitanja. Prvi dio predavanja odnosio se na 15 godina Centra za demokraciju i pravo Miko Tripalo, dok je tema drugog dijela simpozija bila ‘Mi i Europska unija’, s posebnim naglaskom na mlade.