Potpisani ugovori o stipendiranju studenata Grada Sinja
28. prosinca 2018.
Prijedlog Odluke o visini paušalnog poreza po krevetu, smještajnoj jedinici u kampu ili kamp odmorištu koji se nalaze na području Grada Sinja
31. prosinca 2018.
logo_gradSinj_naslovna

Oglas za prijam u službu u Grad Sinj, Ured Grada, na radna mjesta Viši stručni suradnik – voditelj projekta „ZAŽELI“ – Program zapošljavanja žena“, „Susjede brinu o susjedima“ i Viši referent – pomoćnik voditelja projekta „ZAŽELI“ – Program zapošljavanja žena“, „Susjede brinu o susjedima“, na određeno vrijeme od 26 mjeseci radi obavljanja privremenih poslova, uz probni rad od dva (2) mjeseca.

Dana 28. prosinca 2018. g., u Uredu gradonačelnika Grada Sinja, u postupku Provjere znanja i sposobnosti po Oglasu za prijam u službu u Grad Sinj, Ured Grada, na radna mjesta Viši stručni suradnik – voditelj projekta „ZAŽELI“ – Program zapošljavanja žena“, „Susjede brinu o susjedima“ i Viši referent – pomoćnik voditelja projekta „ZAŽELI“ – Program zapošljavanja žena“, „Susjede brinu o susjedima“, na određeno vrijeme od 26 mjeseci radi obavljanja privremenih poslova, uz probni rad od dva (2) mjeseca, proveden je postupak provjere znanja i sposobnosti – usmeni intervju.

Rezultate provjere znanja iz usmenog intervjua, možete pogledati ispod ove objave, kao i Izvješće o provedenom postupku Povjerenstva za provedbu Oglasa, uključujući rang listu.

Rezultati usmenog intervjua,

Izvješće o provedenom postupku, uključujući rang listu.