stožer civilne zaštite logo
PRIOPĆENJE SCZ SDŽ 14.5.2020.
14. svibnja 2020.
Gradonačelnica i izaslanstvo Viteškog alkarskog društva na sastanku u Uredu predsjednika RH
14. svibnja 2020.

U sklopu projekta „Sinj u sridu“ Grad Sinj i tvrtka Šimundža&Company d.o.o. realizirale su ugovor o nabavi robe – Oprema za zgradu Palacina, Grupa 6. Oprema za višenamjensku dvoranu, izložbeni prodajni prostor i prostor za degustaciju te izložbeni štandovi za prezentaciju tradicijskih obrta i zanata.

Vrijednost ove nabave iznosi 484.049,60 kn + PDV što je sveukupno 605.062,00 kn. Nadzor izvođača u izvedbi i montaži naručene robe, nadzor nad izvedbom montažnih elemenata štandova i opreme interijera te izložbenog postava dvorane u prizemlju zgrade Palacina u Sinju je bio Ured ovlaštenog arhitekta Stipe Marasović.

Sa rekonstrukcijom, uređenjem i opremanje zgrade Palacina i pripadajućeg dvorišta cilj je potaknuti društveni i gospodarski razvoj Sinja i Cetinskog kraja obnovom i turističkom valorizacijom kulturne baštine, te sadržajno i tematski povezanim ulaganjima važnim za razvoj turističke destinacije.

Na ovaj način ćemo osigurati prostor za lokalne proizvođače autohtonih proizvoda,prezentaciju starih zanata, suvenirnicu čime se potiče otvaranje i novih radnih mjesta.